Archieven: Testimonials

08 jun 2020
thumbnail

Nancy Hoffmann

De samenwerking gaat heel duidelijk en heel helder. Als ik vragen heb, dan krijg ik heel snel antwoorden en is het ook gewoon allemaal uitgezocht. Het is er allemaal al en dat is prettig om te weten, want dat weet je ook dat een ander al informatie heeft die werkt, die beproefd is en dat […]

Continue Reading
09 dec 2015

Selena Johansson

You guys are legendary! You guys are great and having amazing support & service. I couldn’t ask for any better. Thank you!

Continue Reading
09 dec 2015
thumbnail

Ruud Bijl

Talitha combineert ervaring en kennis van influencer marketing, vloggers, bloggers en andere hippe opiniemakers met resultaatgerichtheid en oerdegelijk projectmanagement.

Continue Reading
10 sep 2015

Lily P.

A well designed, easy to use one with a good support. I highly recommend you consider Heli if you are going to make your website professional looking.

Continue Reading
10 sep 2015

Roos de Ruiter

Ik heb de samenwerking met Talitha altijd als prettig en boven alles als zeer betrouwbaar ervaren. Talitha maakt zich ieder project eigen en verzorgt tot in de kleinste (desnoods technische) details alles wat nodig is om van het project een succes te maken.

Continue Reading
10 sep 2015

Paolo

Great theme with a lots of customization possible. Customer service is fast, nice, and very competent. Thank you for this great product.

Continue Reading
10 sep 2015

Martin Baan

Wij leerden Talitha kennen in de opstart fase van ons bedrijf. Mede dankzij haar visie hebben wij in een korte tijd onze doelgroep weten te bereiken. Talitha is een enthousiaste en gedreven professional met een talentvol netwerk!

Continue Reading