In 2013 opende het toonaangevende nhow Hotel in De Rotterdam. Het lifestyle hotel, met de thema’s Art & Architecture, was het eerste nhow hotel van de keten NH Hotels in Nederland. Talitha Nöllen, was vóórdat ze Hippr lanceerde eindverantwoordelijk voor alle marketing & communicatie van dit hotel. Met bijna 4000 vlieguren in operatie en management van het hotel, vinden we dit zeker een trots plekje tussen de cases waard.

UITDAGING

nhow Rotterdam werd na Berlijn (2010) en Milaan (2007) het derde nhow hotel wereldwijd. Het designhotel is gevestigd in het iconische gebouw ‘De Rotterdam’ aan de Wilhelminakade. Het is het eerste en enige hotel dat zowel van binnen als van buiten is ontworpen door gerenommeerd architect OMA/ Rem Koolhaas. Met 278 luxe kamers, zalen, een levendige BAR/KITCHEN met uniek dakterras en een adembenemend uitzicht, moest nhow Rotterdam niet alleen de ideale bestemming voor de internationale (zaken)reiziger worden, maar ook een populaire ontmoetingsplek voor de lokale community. Met alle (internationale) ogen op het hotel gericht, was het een grote uitdaging om het hotel in de media te lanceren. Maar dat is gelukt.. en hoe!

RESULTAAT

PR & social media

Meer dan 400 artikelen met een totaal bereik van 41mln. Hoge engagement op Facebook (17k volgers), Instagram, Pinterest, Twitter & blog

Awards

Best Hotel Design
Best Hotelbar Rotterdam
Recruitment campagne: San Accent, 2 Esprix awards, 3 Magneten