Noem je personal training, dan denken velen aan van die spierbundels vol testosteron die je helemaal afbeulen tegen een woekerprijs. Sterker nog: als je op personal training googelt tref je vooral veel ‘stoere’ foto’s van spieren, zwetende mensen en zware gewichten op je scherm. ‘Dat kan anders,’ dacht Baukje de Haas uit Rotterdam, een vrouw (28) die naast fysiotherapeut ook personal trainer is. Met die visie opende ze begin 2016 een eigen studio voor coaching, training en fysiotherapie.

UITDAGING

Een complete positionering, inclusief merknaam Fittrr werd uitgedacht voor het vernieuwende concept: Een trendy studio waar je binnenstapt voor een totaalaanpak voor je gezondheid. Door middel van training en (online) coaching op gebied van voeding en ontspanning werk je aan je eigen gezondheidsdoelen. De studio is bovendien erg privé, zodat je altijd alleen traint. Voor velen een momentje ‘me-time’. Ook de link tussen fysiotherapie en sport is gemaakt, met medical training kunnen mensen ondanks een blessure of beperking verantwoord bewegen.

RESULTAAT

Voor Fittrr is een complete huisstijl en identiteit ontwikkeld, een website gebouwd, een social media strategie gemaakt en een marketingplan geschreven. Dankzij de actieve inzet van Facebook en Instagram, investering in online zichtbaarheid en vindbaarheid (SEO) en advertising op google (SEA) en Facebook, is de studio in slechts een half jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle studio. Ook zet Fittrr actief de kracht van partnerships in. Zo is Fittrr al leuke partnerships aangegaan met de Rotterdamse Dakendagen, nhow Rotterdam, ProudMom, Start2Move, We are fit en Fitshe.