WIJ ZIJN HIPPR

Jouw nieuwe marketing en PR bureau, gespecialiseerd in influencer marketing. Wij werken op het snijvlak van marketing en communicatie en helpen jou om de juiste doelgroepen te bereiken.

We gaan marketing- en communicatie uitdagingen met veel enthousiasme en passie te lijf. Omdat we meegaan met de tijd en de nieuwste ontwikkeling en trends op de voet volgen, kunnen we daar voor onze klanten zo slim mogelijk op inspelen. Wij geloven in de kracht van influencers en zetten dan ook vaak influencer campagnes voor onze klanten op.

Gaan marketing en PR samen?

Wij vinden van wel! Wij zijn niet ‘vies’ van een beetje marketing. Met de slimme inzet van PR, oftewel free publicity, kun je namelijk ook heel goed commerciële doelen behalen. Meer bezoekers, klanten of gasten, een hogere klanttevredenheid of een beter imago leiden uiteindelijk altijd tot meer omzet. En wie wil dat nou niet? Daarom activeren we telkens weer met veel plezier ons netwerk van media en influencers.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze diensten.

Vernieuwde aanpak

Onze ruime ervaring zetten we het liefst in voor de lifestyle en hospitality branche. Ook met health en travel weten we wel raad. Voor veel merken binnen deze branche is het tijd voor een vernieuwde aanpak. Consumenten gaan steeds meer af op ervaringen van anderen; soms zijn dat reviews op sites als Tripadvisor en Iens, soms zijn het artikelen van ‘influencers’ op lifestyle-, reis- en foodblogs. Daar kun je als merk je voordeel mee doen en wij helpen daarbij. Partnerships, waardevolle content, storytelling en authenticiteit zijn belangrijker dan ooit! Vage termen? Neem contact met ons op, dan leggen we je het met liefde uit!

20210220_113219827_iOS

TALITHA NÖLLEN

EIGENAAR / MARKETING PR

Na heel wat jaren aan zowel bureauzijde (o.a. bij Bijl PR en BRAND – The Urban Agency) als klantzijde (Van Nelle Fabriek en nhow Hotel) werd het tijd om een eigen bureau te starten. Waarom? Omdat ik met mijn frisse kijk op het PR-vak een toegevoegde waarde bied.

In het veranderende medialandschap zijn influencers niet meer weg te denken. Ook is de authenticiteit van een merk belangrijker dan ooit. De content moet daarom van goede kwaliteit zijn. Ik zie het dan ook als een persoonlijke uitdaging om de content van mijn klanten perfect af te stemmen op hun doelgroepen zodat de betrokkenheid groeit. Want die engagement maakt uiteindelijk het verschil!

Ondanks ik mijn werk erg leuk vind, geniet ik nóg meer van mijn vrije tijd. Ik wissel mijn momenten als huismus (samen met mijn dochter) af met een actief leven als Rotterdammer. Ik ben gek op kunst, cultuur, lekker eten en muziek en doe mijn best zo veel mogelijk hotspots en evenementen in Rotterdam te ontdekken. Voor leuke uitgaanstips kun je dus altijd bij mij terecht! Deze deel ik dan ook graag op het platform GayRotterdam.

Lizanne van Berghem Hippr

LIZANNE VAN BERGHEM

COMMUNICATIEADVISEUR

Het begon al op jonge leeftijd met tekenen, verven, verhalen schrijven en hele musicals opvoeren voor mijn familie. Al mijn boekjes gelezen? Dan ga ik er toch zelf een schrijven? Alle kleurboeken vol? Dan maak ik wel mijn eigen kleurboek. En als ik me dan niet aan mocht sluiten bij K3, dan richtte ik mijn eigen K3 wel op. Van kleins af aan ben ik gek op dingen out of the box doen, anders denken en een creatieve oplossing zoeken. Iets waar ik tijdens mijn studie Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam heel veel aan heb gehad!

Ondanks dat ik niet heel erg Rotterdams klink, ben ik hier toch echt geboren en getogen. Een echte Rotterdamse en ook nog eens uit het mooie Zuid. Opgegroeid met verschillende culturen, normen en waarden en een echte vechtersmentaliteit. Van kleins af aan heb ik geleerd om hard te werken om je doelen te bereiken en om nooit op te geven en om altijd in jezelf te blijven geloven.

lizanne@hippr.nl

Lizanne van Berghem

larissa evora_communicatie adviseur Hippr Rotterdam

LARISSA EVORA

COMMUNICATIEADVISEUR

Als klein kind met een rijke fantasie en een behoorlijke babbel kon ik ook niets anders dan communicatieadviseur worden. Deze verbeeldingskracht zet ik in om de tofste campagnes te bedenken voor de leukste klanten. Het PR-vak is constant in beweging  en dat is wat het vak ook zo leuk maakt om in te werken.

De juiste communicatie kan mensen laten bewegen. Ik ben een echte idealist, ik weet waar ik voor sta en wat wil. Ik zet mij dan ook graag in om positieve verandering in de maatschappij te bewerkstelligen. Ik bijt me graag vast in dingen en deze eigenschap gebruik ik om het beste resultaat voor onze klanten te behalen.

Mijn weekend prop ik het liefst vol met sociale activiteiten, want stilzitten kan ik niet. Dansend ga ik de Rotterdamse barretjes en restaurants af. Die train ik er vervolgens af in de sportschool. Als ik dan toch rustig aan moet doen, lees ik het liefst een boek of kijk ik een serie. Maar op mijn aller gelukkigst ben ik omringd door mijn geliefden.

larissa@hippr.nl

Larissa Evora

sherida

SHERIDA VAN IJSSELMUIDE

COMMUNICATIEADVISEUR

Impact maken en mensen raken. Verhalen vertellen die er toe doen. Slimme strategieën en toffe campagnes bedenken. De juiste kanalen inzetten zodat de boodschap aankomt bij de doelgroep. Het klinkt cliché, maar dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Met een achtergrond in de journalistiek en brede ervaring in het pr- en communicatievak ben ik allround inzetbaar: van het schrijven van persberichten tot het bedenken van een slimme (influencer)campagne, I’m your woman. Mijn creativiteit, nieuwsgierigheid, scherpe pen en kritische blik zet ik met veel enthousiasme in voor de klanten van Bijl PR en Hippr. En ik stop niet tot we het gewenste resultaat (en het liefst een beetje meer) hebben behaald.

Opgegroeid in Spijkenisse, mijn wilde haren kwijtgeraakt tijdens mijn studententijd in Utrecht en uiteindelijk thuisgekomen in Rotterdam. Daar woon ik samen met mijn vriend nét buiten de drukte van de stad in het Kleiwegkwartier. Ik ben gek op Rotterdam, de mensen die er wonen en de continu veranderende skyline. Van cultuur tot goede horeca en interessante architectuur, ik vermaak me hier voorlopig nog wel. Maar ik word ook heel blij van nieuwe plekken ontdekken en me onderdompelen in vreemde landen, talen en culturen. Italië en Spanje zijn daarbij all time favorieten, maar ook plekken (ver) buiten Europa staan hoog op de wishlist. In mijn vrije tijd wissel ik sociale activiteiten met familie, lover en vrienden af met momenten voor mezelf. Van zweten in de sportschool of op de padelbaan tot zwoegen op een nieuw vegetarisch recept in de keuken of mezelf verliezen in een goed boek. Om vervolgens op maandagochtend weer vol energie aan de slag te gaan voor onze klanten!

Helen_liggend

HELEN TAYLOR

COMMUNICATIEADVISEUR

Na jarenlange ervaring in de culturele en toeristische sector aan de merkkant heb ik zin om aan de bureauzijde aan de slag te gaan. Schakelen tussen klant en branches. Van toegevoegde waarde zijn voor de klant. Ik vind het heerlijk om vanuit een goede analyse een duidelijke strategie op te stellen. Communicatie die klopt. Van het juiste verhaal tot de perfecte timing en alles daartussen.

Ik zette mijn eerste stappen in Engeland waar ik ben geboren, maar inmiddels ben ik vernederlandst en voel ik me hier helemaal thuis. Pas als ik Engels praat verraad ik mijn achtergrond, verder merk je er weinig van. Die tweetaligheid is mijn eigen onderscheidend vermogen.

Ik hou van mijn werk, maar ik hou nog meer van reizen. Omringd worden door een taal die je niet begrijpt, gerechten eten met smaken die je niet eerder geproefd hebt en mensen ontmoeten die uit een andere cultuur komen: mooier wordt het leven niet. Ik heb een grote zwak voor Italië en Japan, maar er staan nog genoeg landen op mijn bucketlist!

helen@hippr.nl

Helen Taylor

WESLEY VAN DEN BERG

MEDIA WATCHER

Een rasechte Rotterdammer(t). Vrolijk, positief, enthousiast en natuurlijk creatief! Werkt al 10 jaar in het PR- en communicatie vak. Heeft een liefde voor het bedenken van mooie en slimme PR-campagnes. Doet dat graag voor onder andere Marktplaats, KWF, Roparun, Hartstichting en Unibet bij Bijl PR, en vult soms het team aan bij Hippr.

In mijn vrije tijd ben ik vaak – met een biertje in mijn hand – te vinden in een Rotterdamse kroeg. Zing ik graag een moppie Nederlandstalige nummers van André Hazes, René Froger of Tino Martin.

Ik woon in Kralingen en ben in het zomerseizoen vaak te vinden op de camping in Ouddorp. Ik ben fan van – hoe kan het ook anders – mijn cluppie Feyenoord. Plof het liefst op de bank met een goeie serie. Eén aflevering is voor mij niet genoeg. Een Binge-watcher? Ik vrees van wel!