OUR BLOG

08 sep 2018
man-in-shades_influencer_influencer marketing bureau_rotterdam

Influencer Marketing – een avond met Platform Communicatie Rotterdam

Ongeveer tweederde van de grootste internationale merken verhoogt het komende jaar zijn uitgaven aan influencer marketing blijkt uit mondiaal onderzoek van de World Federation of Advertisers.

Maar hoe zet je influencers in als communicatiespecialist? Hoe zit het met bereik en de beïnvloedbaarheid van de doelgroep? Hoe maak je een match tussen de influencer en je merk of product? Kortom: wat kun je er echt mee.

Op de PCR avond over influencer marketing bekijken we de influencer van alle kanten: met de ogen van de opdrachtgever die iets met zijn merk of product wil, de volger, het bureau dat adviseert. We komen samen op de influencer hotspot van Rotterdam – Hashtagworkmode. We gaan die avond in gesprek met influencers, bureaus die influencers inzetten en met communicatiemanagers van merken die hier ervaring mee hebben. Talitha, van Hippr, maakt onderdeel uit van het expert panel en zal allerlei vragen uit de praktijk als ‘influencer marketing bureau’ kunnen beantwoorden.

Ook voor niet-leden is de avond toegankelijk. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Kaarten bestellen kan hier. Bekijk ook het Facebook event.

talithan