The art of thinking

Voor onze merken schrijven we uiteraard strategische marketing & PR adviezen. Ook (her)positioneren we merken en denken we graag mee met creatieve concepten.

We <3 media

Media: We staan er mee op en gaan er mee naar bed. Voor alle merken zullen we dan ook altijd een goede mix maken van owned, paid, earned en shared media. Wat we voor jou kunnen doen? Nou bijna alles; van mediabenadering en content creatie tot community management en zelfs monitoring voor rapportages.

Let’s create some buzz

Aansluitend op een strategie ontwikkelen we vaak (cross mediale) communicatie- en PR-campagnes. Ook voor live communicatie zoals events en live videos draaien we onze handen niet om

Influence equals action

We bekijken de mogelijkheden voor het inzetten van influencers en ambassadeurs voor jouw merk en zoeken graag naar passende partnerships.

‘Back’ at the office

Als perfectionisten houden we van gestructureerd werken. Bij aanvang van elk project wordt een plan afgestemd met alle partijen waarin doelstellingen, KPI’s en strategieën vastgesteld worden. Een goed eindresultaat ontstaat nu eenmaal niet zonder goed projectmanagement, procescommunicatie en teamwork.

Contact:

hallo@hippr.nl | 06 – 2479 2708